Salut organitza dijous una jornada de vacunació sense cita prèvia a Navàs

Es farà al Casal d'avis de 9 a 14h amb l'objectiu de millorar la cobertura de la població d'aquesta àrea bàsica

La vacunació sense cita arriba a Navàs
La vacunació sense cita arriba a Navàs | ACN
Redacció
11 de gener del 2022
Actualitzat a les 14:48h
El departament de Salut i els equips d'atenció primària de l'Àrea Bàsica de Salut de Navàs organitzaran aquest dijous una sessió de vacunació sense cita prèvia. Es farà al Casal d'avis, en franja de matí, de 9 a 14h. L'objectiu és millorar els ratis de cobertura a aquesta àrea bàsica, especialment en les dosis de reforç.

La Regió Sanitària Catalunya Central ha arribat a les 100.000 dosis administrades en aquesta fase de represa, de les quals un 10% són pediàtriques. Els punts de vacunació poblacionals han obert en dies festius i han aconseguit administrar dosis de reforç als col·lectius cridats a fer-ho a partir de 40 anys, així com a persones vacunades amb Astra Zeneca o amb Janssen. A Igualada s'han posat 24.000 dosis; al Palau Firal 37.000; a l'Hotel d'Entitats de Berga 9.000, a la UVic 29.000 i finalment també s'han administrat 1.200 dosis al Centre Sanitari del Solsonès en campanyes sense cita.

La web per agafar cita prèvia: vacunacovid.catsalut.gencat.cat ja té oferta de vacunes per a tot aquest mes de gener als diferents punts de vacunació. A la RSCC només hi ha un 25% de cites agafades per a vacunació d'adult i un 28% per a vacunació pediàtrica.