El Grup Escènic Nostra Llar del Poble Nou porta al Kursaal «T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré»

La sala gran acollirà dimecres i dijous la versió musical de la popular obra

Versió de «T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré» del Grup Escènic Nostra Llar
Versió de «T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré» del Grup Escènic Nostra Llar | Promocional
Redacció
11 de gener del 2022
Actualitzat a les 12:13h
Aquest dimecres i dijous a les 7 de la tarda el Grup Escènic Nostra Llar del Poble Nou de Manresa presentarà en dues funcions al Kursaal una versió del musical T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré de Joe Di Pietro i Jimmy Roberts, que es va estrenar el setembre passat a la sala d'actes de la Parròquia de Sant Josep, al Poble Nou de Manresa. Finalment la representació es farà a l'escenari de la sala gran del Kursaal, mantenint la mateixa disposició del pati de butaques -en forma d'U- prevista per a la sala petita, on estava programat inicialment. I, per tant, serviran les mateixes entrades. El canvi permetrà guanyar seguretat i facilitar l'adaptació en forma d'U de la zona de butaques. 

T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré és una comèdia musical estrenada a l'off-Broadway el 1996. Va estar en cartell dotze anys, fins al 2008, i se'n van fer 5.003 funcions. Aquest èxit tan aclaparador es deu a una combinació exquisida entre llibret i partitura, que creen un munt de situacions còmiques i de reflexions.

A través d'aquestes situacions, els autors ens proposen un viatge per l'univers de les relacions de parella, des d'una primera cita, el festeig, la vida en matrimoni i fins a l'amor a la tercera edat. Un mosaic de diferents personatges inconnexos en diferents moments vitals, en algun dels quals segur que tothom es pot sentir identificat.

Una comèdia amb majúscules i un musical amb tots els ets i uts, que ens porta el Grup Escènic Nostra Llar del Poblenou de Manresa, amb Guillem Cirera, Jordi Gener, Sònia Catot i Cristina Barbero com a protagonistes. A més a més de la música en directe que hi posarà el piano de David Martel, i tot sota la direcció de Jordi Gener.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet. Tenen un preu de 15 euros (12 euros amb descompte de Majors de 65 anys, menors de 30 i amb Carnet Galliner).