Prop d'un 25% dels agents de la Policia Local de Manresa estava de baixa pels volts de Nadal

El percentatge, molt elevat a causa de l'òmicron, no es va fer públic en aquell moment per motius de seguretat ciutadana

Vacunació contra la Covid d'un agent de la Policia Local de Manresa en una imatge d'arxiu
Vacunació contra la Covid d'un agent de la Policia Local de Manresa en una imatge d'arxiu | AjM
10 de gener del 2022
Actualitzat a les 22:44h
Prop d'un 25% dels agents de la Policia Local de Manresa es trobaven de baixa pels volts de la passada diada de Nadal, segons ha sabut NacióManresa de fons properes al cos. La xifra de baixes era d'una "vintena llarga", tant per causa comuna com per la Covid, que en un cos de 94 efectius situaria el percentatge al voltant del 25%. La gran majoria de casos contagiats amb coronavirus eren assimptomàtics.

A finals d'any, l'Ajuntament de Manresa, que no va concretar cap xifra al diari, va admetre algunes baixes més de les habituals a causa de la incidència de la nova variant de la Covid, però també va assegurar que "els serveis s'estan cobrint amb els efectius disponibles, en alguns casos amb hores extraordinàries". Davant el risc que podia suposar la publicació d'aquestes dades en matèria de seguretat ciutadana i fins i tot de convivència, NacióManresa es va guardar la informació a que la situació es normalitzés.

A dia d'avui, el nombre d'efectius de baixa a la plantilla de la Policia Local de Manresa s'ha normalitzat i es troba en xifres similars a les de qualsevol època de l'any.