Canal Taronja fitxa la cantant Gisela que presentarà un nou programa amb Sergi Lladó

"Com més serem" esdevindrà una trobada d'amics de personatges rellevants del territori units per una professió o una afició

Gisela i Sergi Llodó presentaran el nou programa de Canal Taronja
Gisela i Sergi Llodó presentaran el nou programa de Canal Taronja | Canal Taronja
Redacció
10 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:47h
Canal Taronja comença el 2022 amb un nou programa d'entreteniment que busca fer-nos oblidar de les males notícies i treure'ns un somriure. La cantant anoienca Gisela i el periodista bagenc Sergi Lladó conduiran Com més serem, una tertúlia que esdevindrà una trobada d'amics de personatges rellevants del territori units per una professió o una afició. Músics, infants amb talent, models, influencers, còmics… seran els protagonistes d'un programa que pretén posar en relleu aspectes com la moda, la gastronomia o l'humor de quilòmetre 0.

La sala de les Encavallades del Museu de la Pell d'Igualada és el plató d'aquest nou format televisiu que s'estrena aquesta setmana a les televisions del Grup Taelus de Comunicació i pel qual passaran personalitats de renom com la model barcelonina Elsa Anka, el cantant Joan Garrido, el locutor manresà Xavier Serrano o la mare del cuiner bagenc Jordi Cruz, entre molts d'altres veïns de la Catalunya Central. 

El format és una producció de Canal Taronja Anoia i es podrà veure per l'antena de Canal Taronja Central (Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès) cada divendres a 2/4 de 9 del vespre i a les 11 de la nit.