Pedro Martínez: «Hem estat fidels al nostre estil»

Jasikevicius s'ha lamentat de no haver aturat els punts forts dels manresans malgrat que "els coneixíem”

Pedro Martínez protesta una jugada durant el partit al Palau Blaugrama
Pedro Martínez protesta una jugada durant el partit al Palau Blaugrama | V. Salgado
09 de gener del 2022
Actualitzat a les 21:09h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, estava molt content després de la victòria del seu equip al Palau Blaugrana. El tècnic ha definit el partit com un "cara o creu" tant als quaranta minuts de joc reglamentari com a la pròrroga. Tot i això, en cas de no haver guanyat l'equip manresà hauria marxat "amb un mal sabor de boca" ja que ha gaudit de diverses rendes al tram final I ha errat força tirs lliures al tram decisiu.

El BAXI Manresa ha sabut aprofitar que el Barça no es troba al seu millor moment després de brot de Covid que ha patit el conjunt blaugrana i les lesions de jugadors importants que té Sarunas Jasikeviucs. Sense que això tregui mèrit a la victòria del conjunt bagenc. "Hem estat fidels al nostre estil", ha comentat Pedro Martínez.

L'entrenador del BAXI Manresa ha estat molt content per tots els jugadors, però ha fet èmfasis amb Joe Thomasson. "Ha estat valent. Ha fallat dos tirs importants al tram final però després ens ha donat la victòria. I llançar aquest tir demostra bona mentalitat", ha valorat.

El què continua invariable és el discurs sobre la Copa. Si bé aquest diumenge el BAXI Manresa ha fet un pas endavant, Pedro Martínez encara no veu res fet.

També han atès els mitjans els dos Dani de l'equip manresà. Garcia ha recordat que ell encara no havia nascut el darrer cop que els bagencs van guanyar a can Barça i ha catalogat la gesta com "una victòria històrica conseqüència del treball". I Pérez ha coincidit amb el seu tècnic i ha trobat en la "mentalitat" la guia per sortir triomfadors del Palau Blaugrana.

"No hem sabut aturar els punts forts del BAXI Manresa malgrat que els coneixíem"
L'entrenador del Barça, Sarunas Jasikevicus, ha felicitat al BAXI Manresa en general i a Pedro Martínez en particular pel triomf aconseguit al Palau Blaugrana. El tècnic lituà no pensava en jugar amb brillantor però sí en "ser més sòlids”. Jasikevicius s'ha lamentat de no haver aturat els punts forts dels manresans malgrat que "els coneixíem”.
Arxivat a