El BAXI Manresa continua la represa visitant el Barça

Tercer partit de la setmana dels bagencs després de passar el brot de Covid

El BAXI Manresa jugarà contra el Barça el tercer partit en sis dies
El BAXI Manresa jugarà contra el Barça el tercer partit en sis dies | V. Salgado
07 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:09h
El BAXI Manresa jugarà el tercer partit en sis dies després d'haver-ne estat 24 sense competir. Els dos primers s'han saldat amb derrota bagenca malgrat haver competit fins al final contra el Real Madrid i el Hapoel Jerusalem. Tampoc sembla gaire més senzill el duel contra el Barça (diumenge, 17.00h. #Vamos). El derbi català correspon a la jornada 14 però ha estat suspès en dues ocasions. A la data original no es va poder jugar pel brot de Covid que afectava el vestidor manresà. I la segona suspensió va ser aquest dimarts i per causes imputables al conjunt blaugrana.

Pedro Martínez va comentar dimarts després del partit contra el Real Madrid que no és massa còmode aquesta incertesa actual i no saber realment si un partit es jugarà o no. Però el tècnic tampoc vol buscar excuses i l'únic propòsit és treballar per enfrontar-se en les millors condicions possibles al Barça. 

En aquesta ocasió, Dani Pérez i Yankuba Sima han expressat la seva opinió quaranta-vuit hores abans del derbi català del cap de setmana. El base de l'Hospitalet ha comentat que "el Barça és dels pocs equips que juga molt al pal baix. Per parar-los hem de treballar la defensa interior tenint en compte aquestes situacions". Per la seva part, el pivot gironí ha explicat que "està sorprès amb el ritme que ha tornat després d'estar tan temps parats, però l'equip es troba bé i intentarem competir a tots els partits". 

El Barça no ha jugat encara cap partit durant aquest 2022. El darrer duel del conjunt dirigit per Sarunas Jasikevicus es va saldar amb una derrota a Vitòria contra el Baskonia. De fet, els blaugrana només han perdut dos dels darrers deu partits disputats i tots dos han estat contra l'equip basc. Un a l'ACB i l'altre a l'Eurolliga. 

En aquests moments, és una incògnita saber amb quina plantilla afrontarà el Barça el partit contra el BAXI Manresa. Són molts els jugadors barcelonistes que han donat positiu durant les darreres setmanes però fa dies que no hi ha noves informacions en aquest sentit.

Miguel Ángel Pérez Pérez, Javier Torres Sánchez i Víctor Martinez Sánchez són els àrbitres designats per xiular el partit.
 
Arxivat a