Sant Fruitós millora la coberta de la llar d'infants municipal

Els treballs doten l'equipament de més confort tèrmic i estalvi energètic

Nova coberta a la llar d'infants de Sant Fruitós
Nova coberta a la llar d'infants de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
07 de gener del 2022
Actualitzat a la 13:56h
Durant les festes de Nadal l'Ajuntament de Sant Fruitós ha iniciat els treballs de millora de l'aïllament tèrmic de la coberta de la llar d'infants municipal Les Oliveres per tal que els infants i educadores comptin amb un millor confort tèrmic tant a l'hivern com a l'estiu.

Concretament, s'està treballant per substituir els més de 500 m2 de coberta actual per una de nova, cosa que permetrà que l'equipament compti amb un millor aïllament tèrmic. Aquesta inversió també comportarà a la llarga un major estalvi energètic i alhora econòmic.

Aquestes obres s'han realitzat durant les vacances escolars per tal de no interrompre el funcionament habitual del centre.

En aquest mateix equipament també hi ha prevista la instal·lació d'una pèrgola al pati, que substituirà l'actual tendal que proporciona ombra, a la zona exterior de la llar, durant els mesos d'estiu. La instal·lació d'aquesta estructura es realitzarà tan bon punt finalitzin les obres de la coberta, ja que aquests treballs no afectaran el correcte funcionament de la llar d'infants.

Els treballs de millora de la coberta i la instal·lació de la pèrgola exterior, s’han adjudicat per 29.600 euros.