​Pedro Martínez dona poca importància a la primera derrota europea

"Si hem de perdre que sigui un dia com avui", ha dit

Pedro Martínez no ha donat massa importància a la primera derrota a la Champions
Pedro Martínez no ha donat massa importància a la primera derrota a la Champions | FIBA
06 de gener del 2022
Actualitzat a les 19:15h
En la roda de premsa posterior al partit contra el Hapoel Jerusalem, el tècnic del BAXI Manresa, Pedro Martínez, ha posat damunt la taula les dificultats que comporta jugar un partit en què un equip no s'hi juga res. Tot i això, ho ha volgut relativitzar comentant que "si hem de perdre que sigui un dia com avui". L’entrenador de l'equip bagenc ha vist alguns jugadors poc tensionats i això ha influït n l’ànim d’aquests quan cometien alguna errada. 

Joe Thomasson no ha jugat per unes petites molèsties musculars. Des del BAXI Manresa s'ha preferit actuar amb cautela i reservar el jugador. Si el partit hagués estat decisiu segurament el nord-americà l'hauria jugat. Com possiblement jugui aquest cap de setmana contra el Barça al Palau Blaugrana.

A dia d'avui no hi ha cap notícia d’una suspensió del duel entre el Barça i el BAXI Manresa malgrat el brot de covid al conjunt barcelonista. Però amb l’actual escenari no es descarta cap situació. Els manresans entrenaran aquest divendres amb l’esperança que es pugui jugar. Pedro Martínez desitja que es jugui i així afrontarà els propers dies. Tot i això, admet les dificultats de preparar un partit amb aquesta incertesa. 
Arxivat a