Grup Funerari Mémora, SFB i Abadia de Montserrat signen un acord de col·laboració

Redacció
26 de febrer del 2010
576_1267200624Conveni_Abadia_Montserrat_red
576_1267200624Conveni_Abadia_Montserrat_red

Moment de la signatura de l'acord. Intermèdia

El grup Mémora i Serveis Funeraris de Barcelona (SFB) han signat  un acord de col·laboració amb la Fundació Privada Abadia de Montserrat per mitjà del qual les entitats funeràries recolzaran l'Abadia en el manteniment, promoció i foment de les seves activitats i els seus valors socials i culturals. Els encarregats de rubricar l'acord han estat: per part d'SFB, la seva directora general, Alicia Yúfera Sales; per part de Mémora, el seu delegat territorial, Xavier Poch Sors, i Josep Sinca i Cura, director general de la Fundació Privada Abadia de Montserrat.

Aquesta col·laboració contribuirà a l'assoliment dels objectius de la Fundació, entre d'altres: la millora dels equipaments culturals i socials del santuari, com ara l'ampliació de la biblioteca del Monestir i la seva informatització; la remodelació de l'edifici de l'Escolania de Montserrat; la reconversió de l'edifici “Nostra Senyora” en el Centre Cultural i Social de Montserrat; la restauració de la rehabilitació de les places del Santuari, i la millora en l'accessibilitat i la mobilitat per tots els espais del Santuari.

Aquest acord serà de vigència anual es renovarà tàcitament. Mémora és l'empresa que proveeix de forma exclusiva els serveis funeraris a l'Abadia.