​El BAXI Manresa tancarà la primera fase de Champions davant el Hapoel Jerusalem

El partit, que es disputarà aquest dijous al migdia, serà intranscendent per als bagencs

El BAXI Manresa tancarà la primera fase de la Champions contra el Hapoel Jerusalem
El BAXI Manresa tancarà la primera fase de la Champions contra el Hapoel Jerusalem | FIBA
05 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:18h
El Baxi Manresa tancarà, per fi, la primera fase de la Basketball Champions League davant el Hapoel Jerusalem (dijous, 12:30h, Esport3 i DAZN). Serà en un horari poc habitual condicionat pels interessos televisius de l’operador que té els drets de la competició. Esportivament, el partit té poc interès per als manresans que ja fa dies que estan classificats com a primers de grup.

El duel contra el Hapoel Jerusalem servirà perquè el Baxi torni a agafar el ritme de competició després de tants dies aturats. Dimarts, els de Pedro Martínez van tornar a jugar després de 24 dies i van estar a un bon nivell contra el Real Madrid malgrat no haver pogut assolir la victòria. El partit contra els israelians serà una nova etapa en aquesta peculiar fase de retorn.

La lesió de Guillem Jou deixa el Manresa amb només quatre fitxes de formació local quan a la Champions en calen cinc. Per superar aquest handicap hi ha dues alternatives. La primera és convocar Jou sabent que no podrà jugar. La segona seria incorporar al ‘roster’ un jove jugador del planter. Juan Pablo Vaulet ha explicat que té  moltes ganes de jugar i ha elogiat el públic del Nou Congost. "L’any passat no teníem públic. Al partit d’ahir (referent al duel contra el Real Madrid) l’ambient era excepcional. Ens dona energia extra”. També ha parlat Marcis Steinsberg per dir que espera un partit “molt dur ja que sabem que tenen bons jugadors".
 
El partit sí que és transcendent per al Hapoel de Jerusalem. Els israelians poden quedar segons o tercers de grup i això és important per saber contra qui jugar el play-in. Millor li van les coses al Hapoel Jerusalem a la seva lliga. Després de jugar dotze partits són líders a la lliga israeliana amb una victòria més que un grup de cinc equips havent jugat un partit menys. Jalen Adams és el jugador més destacat del conjunt israelià amb unes mitjanes de 17,8 punts, 4,4 rebots i 2,2 assistències. 
Arxivat a