Aragonès celebra les «bones perspectives de futur» del sector miner en la seva primera visita a Súria

L'estada del president de la Generalitat al municipi bagenc va acabar amb una reunió d'alcaldes i alcaldesses del partit republicà

Pere Aragonès durant la visita a les mines de Súria
Pere Aragonès durant la visita a les mines de Súria | ERC CC
NacióManresa
05 de gener del 2022
Actualitzat a les 15:00h
Aquest passat dimarts, 4 de gener, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, va visitar les instal·lacions mineres de Súria i va reunir-se amb el comitè d'empresa d'ICL Iberia, així com també amb els delegats sindicals. Durant l'estada al municipi bagenc Aragonès va destacar que està seguint la mineria del Bages de la mà del mateix Govern, i en aquest sentit va posar-ne en relleu tant les "bones perspectives de futur" com el fet que aquest avanci cap a una activitat "el màxim de sostenible".

La visita del President a la mina de Cabanasses va comptar, també, amb l'acompanyament de la delegada del govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit; l'alcalde de Súria, Albert Coberó, i el president del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez.

Finalitzada la trobada, Aragonès va desplaçar-se fins a l'Ajuntament de Súria per signar el llibre d'honor. Més tard, acabada la visita institucional, va reunir-se amb la secció local d'ERC a Súria i amb els regidors i regidores del Grup Municipal.

La visita del president de la Generalitat a Súria va acabar amb una reunió d'alcaldes i alcaldesses del partit republicà al Bages, en la qual van tractar-se diversos temes que preocupen a la comarca bagenca, com els problemes d'habitatge, la reindustrialització o la gratuïtat de la C-16, entre altres.
Arxivat a