Sara Roy inaugurarà dissabte la nova temporada musical del Galliner amb el seu nou disc, «(A)mar»

El concert tindrà lloc al Teatre Conservatori i començarà a les vuit del vespre

Sara Roy actuarà aquest dissabte al Teatre Conservatori
Sara Roy actuarà aquest dissabte al Teatre Conservatori | Cedida
NacióManresa
05 de gener del 2022
Actualitzat a les 14:48h
El Teatre Conservatori acollirà aquest dissabte, 8 de gener, a les vuit del vespre, el concert que inaugurarà la nova temporada musical del Galliner. Es tracta dela presentació del nou disc de la manresana Sara Roy, (A)mar; una oportunitat perquè els espectadors descobreixin i gaudeixin de la veu intimista i propera de la cantant, que porta més de mitja vida dalt dels escenaris: primer formant part del grup infantil Macedònia i, més endavant, amb el seu projecte propi.

L'amor, el desamor, les històries de perseverança i de superació i la lluita pels somnis són les temàtiques principals de les cançons de l'àlbum que dissabte presentarà al Teatre Conservatori; un àlbum que inclou temes en català i castellà i que traspua per tots els porus l'afecte que sent per la gent que l'envolta i que l'ha ajudat a arribar on és ara. En el concert l'acompanyarà Marina Lluch a la guitarra; Laia Fortià a la bateria; Jordi Pinyot al baix, i Berta Sala al piano.

Les entrades per veure el concert tenen un preu de 15 euros (12 euros per majors de 65 anys, amb Carnet Galliner, per escoles de música i menors de 30 anys) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet, prement aquest enllaç. Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament del 70% i l'ús de mascareta durant tota la funció.