Sant Fruitós ampliarà el recorregut de la cavalcada de Reis per evitar aglomeracions

La comitiva encapçalada per Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar iniciarà la marxa a dos quarts de set de la tarda des de la carretera de Les Brucardes

Sant Fruitós ampliarà el recorregut de la cavalcada de Reis
Sant Fruitós ampliarà el recorregut de la cavalcada de Reis | AjSFB
NacióManresa
03 de gener del 2022
Actualitzat a les 18:12h
Ses Majestats els Reis d'Orient ampliaran el recorregut que faran durant la cavalcada de Sant Fruitós de Bages per, així, poder assegurar-se que totes les vilatanes i vilatans del poble compleixen amb les mesures de seguretat per prevenir contagis i evitar aglomeracions. En aquest sentit, el dimecres 5 de gener, el Melcior, el Gaspar, el Baltasar i el príncep Assuan recorreran la major part del nucli del municipi per tal que tots els nens i nenes puguin veure'ls de ben a prop.

La corrua arrencarà a dos quarts de set de la tarda des de la carretera de Les Brucardes, i acabarà sota el Cobert de la Màquina de Batre pels volts de dos quarts de vuit del vespre.

Quatre zones delimitades

L'Ajuntament de Sant Fruitós ha establert quatre zones, identificades cadascuna amb un color, per poder veure la comitiva. La Zona Blava (carretera de Les Brucardes, rotonda del Pavelló d'esports, passeig de Sant Joan, plaça Alfred Figueras i avinguda Joan Sanmartí); Zona Grana (carrer Sallent, carrer Balmes i plaça Pau Casals); Zona Verda (carrer Joan XXIII), i Zona Groga (carrer Gaudí i carrer German Duran). Les diferents àrees on ubicar-se per poder gaudir de la rua -o realitzarà cap aturada durant el recorregut- estaran delimitades amb cintes. Es recomana a tots els veïns i veïnes que es dirigeixin a la zona més propera al seu domicili per tal que cap punt quedi buit i es puguin evitar les aglomeracions. El consistori recorda que cal dur mascareta en tot moment i respectar totes les normes de prevenció.
 

Mapa amb el recorregut senyalitzat que farà la cavalcada de Sant Fruitós


Parada al Cobert de la Màquina de Batre

A partir de dos quarts de vuit del vespre, Ses Majestats s'instal·laran a sota del Cobert de la Màquina de Batre, on se'ls farà entrega de la clau màgica que obre totes les cases del poble. Durant aquella estona, tots els infants que ho desitgin podran saludar-los en aquest punt.

L'entrada al recinte es realitzarà des de la carretera de Vic, on s'establirà una cua organitzada per ordre d'arribada en la qual serà indispensable mantenir la distància de seguretat.

Afectacions en el trànsit

La preparació de la rua comportarà el tall a la circulació de l'avinguda de Les Brucardes de les sis a les set de la tarda. L'accés i sortida a la urbanització es realitzarà pel carrer Sabina Brucart. Al llarg de tot el recorregut, estarà prohibit l'estacionament de vehicles a partir de les dues del migdia i fins que finalitzi la cavalcada.