Santpedor recupera la Cavalcada de Reis amb canvis en el recorregut i seguici reduït

Començarà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça de l'Església i finalitzarà a Cal Llobet

Cavalcada dels Reis d'Orient de Santpedor de 2019
Cavalcada dels Reis d'Orient de Santpedor de 2019 | AjStp
Redacció
29 de desembre del 2022
Actualitzat a les 11:52h
Santpedor recuperarà la Cavalcada de Reis després que l'any passat s'hagués de fer de forma estàtica. L'Ajuntament i la Comissió de Reis han fet canvis en el recorregut per evitar les aglomeracions al màxim possible i s'ha reduït el seguici, que comptarà amb les carrosses dels Reis però no hi haurà seguici a peu.

Els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran el 5 de gener a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça de l'Església, on rebran les claus del poble a mans de l'alcalde, Xavier Codina. Seguidament iniciaran el recorregut, que passarà pels carrers Ample, Doctor Vila, Vell, Monjo, Pons Grau, Privilegis i Roger de Flor fins arribar a Cal Llovet, on es farà el lliurament dels regals. Enguany, l'entrada a la sala serà limitada i exclusiva per les persones que hagin recollit el tiquet el dia abans a la tarda a Cal Llovet mateix. D'aquesta manera, es pretén evitar aglomeracions dins el recinte.

El regidor de Cultura, Agustí Comas, explica que “aquest any es permeten les cavalcades però la situació sanitària ens fa ser prudents. Amb l'objectiu d'evitar al màxim les aglomeracions, s'ha canviat el punt d'inici i el recorregut, s'han reduït els punts de parada i s'ha limitat l'entrada a Cal Llovet".
Arxivat a