Aquest dimarts s'estrenarà una nova edició d'«El meu primer Nadal al Kursaal»

Es faran onze funcions de l'espectacle que ja tenen gairebé les entrades exhaurides

Andreu Mauri i Gina Gonfaus són els nous Jan i Júlia
Andreu Mauri i Gina Gonfaus són els nous Jan i Júlia | MEES
Redacció
27 de desembre del 2022
Actualitzat a les 20:49h
El teatre Kursaal presenta una nova edició de la producció del Servei Educatiu El meu primer Nadal al Kursaal, amb onze funcions de les quals queden poques entrades disponibles. La sala petita acull el 70% de l'aforament, el màxim permès amb les noves mesures establertes pel Govern de la Generalitat amb l'objectiu de frenar la pandèmia.

L'espectacle s'estrenarà aquest dimarts, 28 de desembre, amb els dos nous actors protagonistes: Andreu Mauri i Gina Gonfaus en els papers de Jan i Júlia, que durant les onze edicions anteriors havien fet Albert Ruiz i Sílvia Blavia. Amb direcció, lletres i cançons de Sílvia Sanfeliu, guió de Cristina Gonzàlez Alsina, coreografies de Guillem Cirera, direcció musical de David Sisó, amb la interpretació de piano de David Martell, al baix Alexis Cabrillana i el bateria Ernest Larroya.

Igual que l'any passat, El meu primer Nadal al Kursaal s'oferirà amb el mateix format especial –amb la disposició de les butaques a la italiana– per mantenir la distància de seguretat entre els espectadors. I els moments més participatius de l'espectacle també s'han adaptat perquè els infants puguin sentir-s'hi al màxim d'implicats. Les entrades per aquesta funció es poden comprar a la web del Kursaal i a les taquilles del teatre al preu de 10 euros.

El meu primer nadal al Kursaal ofereix dues funcions a la tarda dels dies 28, 29, 30 de desembre i 3 i 4 de gener a les 16.30h i 18.30h, per d'altra banda també es farà una funció al matí el dia 30 de desembre a les 12h.