La Sant Silvestre Manresana aplega més de 400 participants per Sant Esteve

Jan Bayona i Jèssica Codina s'imposen en la popular cursa organitzada per Cube

Sortida de la Sant Silvestre Manresana 2021
Sortida de la Sant Silvestre Manresana 2021 | Cube
27 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:06h
La Sant Silvestre Manresana - Memorial Dolors García ha aplegat aquest diumenge, dia de Sant Esteve, més de 400 participants per completar la popular cursa sobre 10 quilòmetres organitzada pel gimnàs Cube, amb sortida i arribada al polígon dels Trullols.

Un total de 409 participants han arribat a meta, la major part d'ells corrent, tot i que alguns l'han completat caminant, tal i com havia aconsellat l'organització dies abans de la prova per aquells que volguessin fer baixar els torrons de Nadal sense ser habituals en curses.

En categoria masculina, Jan Bayona, ha estat el primer classificat amb un temps de 35'22". Darrere seu han arribat Gacela Blanca Nacenta, amb 36'13" i Carles Reposo (Quilòmetre 32), amb 37'14", que han completat el podi.

En femenina, Jèssica Codina (Global Fitness Manresa) s'ha imposat en la seva categoria amb un temps de 48'03". Han completat el podi Sandra Valenzuela (CE Trail Tarraco), amb 48'29" i Laura Sitges, amb 51'40".

Com en edicions anteriors, la Sant Silvestre Manresana s'ha desenvolupat en un ambient festiu i molt bona sintonia entre els participants vinguts d'arreu. L'ambient competitiu s'ha conjugat amb les dates nadalenques i un dia assolellat.

- Classificacions