S'ajorna el Campionat de Seleccions Territorials de voleibol que s'ha de celebrar a Sant Fruitós

Passa de primers de gener a Setmana Santa

Presentació del Campionat de voleibol aquest dimecres a Sant Fruitós el passat dia 22
Presentació del Campionat de voleibol aquest dimecres a Sant Fruitós el passat dia 22 | AjSFB
Redacció
26 de desembre del 2022
Actualitzat a les 19:10h
La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, amb el vistiplau de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l'ASFE Voleibol, han acordat l'aplaçament del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials, que s'havia de celebrar els propers 2, 3 i 4 de gener, prenent consciència de la complicada situació de pandèmia sanitària actual a causa de la Covid-19. El campionat, però, ja té noves dates i se celebrarà el 12, 13 i 14 d'abril de 2022.

Des del dia de la presentació de l'esdeveniment, el passat 22 de desembre, tots els agents implicats en l'organització del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials han treballat amb l'objectiu de poder oferir un campionat amb les màximes garanties sanitàries i esportives. Per aquest motiu, i amb la responsabilitat que un esdeveniment d'aquestes característiques comporta, s'ha buscat una nova data de celebració. Tant la federació, com l'Ajuntament, com el club local, han estat d'acord en traslladar la competició a l'abril, quan els esportistes tindran les vacances escolars de Setmana Santa.

Amb l'aplaçament del Campionat de Seleccions Territorials també es busca poder garantir la disputa de la primera jornada de lliga regular del 2002, prevista per al 8 de gener, amb la màxima normalitat possible. En aquest sentit, la Federació Catalana de Voleibol ja va suspendre els entrenaments de la passada setmana de Seleccions Territorials per precaució i amb la voluntat de frenar, en la mida del possible, el contacte entre esportistes de diferents parts de la geografia catalana, i provinents de diferents equips, abans d'unes dates tan assenyalades com les de Nadal.