La zona blava de Manresa serà un 5,4% més cara el 2022, el corresponent a l'IPC

També pujaran el preu del pàrquing de la Reforma i de la grua municipal, que són els serveis que gestiona la mercantil EYSSA

La zona blava de Manresa serà un 5,4% més cara el 2022
La zona blava de Manresa serà un 5,4% més cara el 2022 | AjM
24 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:33h
El ple de l'Ajuntament de Manresa d'aquest dijous ha confirmat la pujada de preus de la zona blava de la ciutat en un 5,4% per a 2022, que correspon al percentatge interanual de novembre de 2020 a octubre de 2021 que ha registrat l'Índex de Preus al Consum (IPC). Els altres serveis que gestiona Estacionamientos y Servicios SA (EYSSA), també creixeran en aquest percentatge. Són l'aparcament de la Reforma i la gestió del servei de retirada i dipòsit de vehicles situats a la via pública, o sigui, la grua municipal.

La votació de les noves tarifes va ser aprovada amb els vots de l'equip de govern, ERC i Junts, l'abstenció del PSC i els vots en contra de Fem Manresa i Ciutadans. El conveni que té l'empresa mercantil amb l'Ajuntament ja marca que les tarifes es revisin anualment amb l'IPC.

En el mateix marc, però en un altre punt, el ple va aprovar la continuïtat del servei de retirada i dipòsit de vehicles de la via pública de Manresa, fins a l'aprovació definitiva de l'expedient que ha de permetre el canvi a gestió municipal. Va tirar endavant amb els vots de l'equip de govern. Fem i C's es van abstenir i el PSC hi va votar en contra.

Neteja i manteniment
Dins l'àrea de Territori, també es va votar el dictamen per a la tercera modificació del contracte del servei de neteja de les dependències municipals. ERC i Junts hi van votar a favor i els tres grups de l'oposició (PSC, Fem i C's) es van abstenir.

El darrer punt de l'àrea de Territori va ser el dictamen per liquidar el servei de manteniment de l'enllumenat públic, semàfors, fonts ornamentals i del sanitari públic de la plaça Sant Domènec, i per la devolució de la garantia dipositada. Hi van votar a favor tots els grups excepte Fem, que es va abstenir.