Les restriccions per la pandèmia fan cancel·lar el Pessebre Vivent del Pont Llarg

L'organització tenia l'edició totalment preparada per portar-la a terme aquest diumenge, dia de Sant Esteve

Escena del naixement del Pessebre Vivent del Pont Llarg
Escena del naixement del Pessebre Vivent del Pont Llarg | Pere Fontanals
Redacció
22 de desembre del 2021
Actualitzat a les 20:14h
L'equip que coordina el Pessebre Vivent del Pont Llarg a Manresa ha anunciat aquest dimarts la cancel·lació de l'edició d'enguany que havia de portar-se a terme aquest diumenge, dia de Sant Esteve. "Tenint en compte les noves directrius, la situació actual de la Covid i com va evolucionant a la nostra ciutat, hem optat per suspendre l'edició del Pessebre d'aquest any", ha afirmat la seva coordinadora, Àngels Serentill.

Ha afegit que ha estat una decisió difícil però "necessària per a la seguretat de figurants, tècnics, col·laboradors i visitants, i per a la tranquil·litat de tothom. No podíem garantir un normal funcionament amb el degoteig continu de cassos de Covid i de confinaments a la nostra població". 

El Pessebre Vivent de Manresa és molt visitat per la gent de la ciutat i comarques veïnes. En aquestes últimes edicions, ha comptat amb més 2.000 visitants que es concentren durant menys de 3 hores. Tot i haver previst tot de mesures contra la pandèmia, l'equip de coordinació ha considerat actuar amb prudència davant les últimes notícies a la comarca.

"Per sentit comú i, sobretot, per responsabilitat, tenint en compte les característiques i el funcionament del nostre pessebre, no veiem viable la seva celebració en aquest moment, malgrat tots els preparatius i mesures que havíem pres i havíem implementat", ha afegit Serentill.

El Pessebre del Poal obria portes aquest diumenge en una única sessió com cada any. Ja havien estat venudes 300 entrades anticipades, de les que s'ha iniciat el retorn de l'import