El Pessebre Vivent aplega 600 persones a les Torres de Fals durant el primer cap de setmana

El pessebre referent al Bages es podrà tornar a visitar el 26 de desembre i l'1, 2 i 6 de gener

El Pessebre Vivent del Bages ha tornat a les Torres de Fals
El Pessebre Vivent del Bages ha tornat a les Torres de Fals | ACR Fals
22 de desembre del 2021
Actualitzat a les 15:53h
El Pessebre Vivent del Bages va tornar a oferir les seves 24 escenes a l'entranyable indret de les Torres de Fals aquest passat cap de setmana, després del parèntesi de l'edició passada per la pandèmia, amb èxit rotund de visitants que van omplir els primers torns tant de dissabte com de diumenge. Fins a 600 persones van tornar a caminar i a descobrir paisatges de recreació històrica sobre el naixement de Jesús i l'arribada dels Reis d'Orient, tot i que les visites estaven limitades per la pandèmia.

Fins a 260 figurants coordinats per la comissió de l'ACR de Fals donen vida a les escenes quotidianes fins a les relacionades amb el naixement. Enguany hi ha hagut canvis en l'entrada i la sortida, que es troben en punts diferents per no fer coincidir els torns, i en la il·luminació, que s'ha millorat. També el tradicional pa torrat de la sortida s'ha substituït per un espetec i un tall de coca per emportar.

El pessebre referent de la comarca es podrà tornar a visitar el 26 de desembre i l'1, 2 i 6 de gener, a les 5 i a les 7 de la tarda. Les entrades s'han de comprar per internet.