L'Aula Socioeducativa de Santpedor tanca el primer trimestre amb 30 infants

És un espai obert als infants empadronats al municipi amb els quals es realitza una tasca de suport, acompanyament i socialització

Aula Socioeducativa de Santpedor
Aula Socioeducativa de Santpedor | AjStp
Redacció
22 de desembre del 2021
Actualitzat a les 9:13h
Un total de 30 infants han participat de l’Aula Socioeducativa de Santpedor durant aquest primer trimestre de curs, repartits en tres grups (infantil, primària i secundària). El funcionament dins de l'aula s'ha hagut de reajustar a la situació actual de restriccions, treballant amb grups més reduïts i amb la mascareta obligatòria. L'aula ha tancat el primer trimestre amb l’arribada del Tió i els regals per al centre, que permetran noves opcions de joc, aprenentatge i il·lusió.

Segons la regidora d’acció social, Laura Tarradellas, "aquest és un servei amb especial importància per la tasca de suport a l'aprenentatge, formació i socialització dels nens i nenes, fent així un treball complementari amb les escoles".

L'aula forma part dels Serveis Socials Bàsics i és un espai obert als infants empadronats a Santpedor amb els quals es realitza una tasca de suport, acompanyament i socialització juntament amb un treball individualitzat i familiar per afavorir la seva inclusió.
Arxivat a