Súria de obre el període de sol·licitud d'ajuts als negocis afectats per la Covid-19

L'import de la subvenció serà igual per a totes les persones beneficiàries, i tindrà un import únic de 500 euros

Ajuntament de Súria
Ajuntament de Súria | AjSú
Redacció
21 de desembre del 2021
Actualitzat a les 22:31h
L'Ajuntament de Súria ha obert aquest mes de desembre el període de sol·licitud d'ajuts per a les activitats econòmiques i comercials de la vila que s'hagin vist afectades per les conseqüències de la Covid. El termini de presentació romandrà obert fins al proper 25 de gener, incloent-hi aquest mateix dia.

Aquesta iniciativa és impulsada per l'àrea municipal de Promoció Econòmica, i va adreçada als següents sectors:

- Autònoms. Hauran d'exercir l'activitat econòmica com a persona física a títol individual o amb un màxim de sis persones treballadores al seu càrrec, amb establiment comercial.

- Microempreses. Hauran de tenir un màxim de sis persones treballadores, titulars d'empreses o establiments comercials i de serveis en el municipi de Súria, que compleixin els requisits establerts en les bases de la convocatòria.

L'objectiu d'aquests ajuts és contribuir a sufragar les despeses habituals produïdes per al manteniment i/o adequació de l'activitat o l'establiment en condicions sanitàries adients per a la prevenció de la Covid, i per l'adquisició de material sanitari o elements de protecció contra la pandèmia.

També s'hi inclouen les despeses de tramitació d'ERTO, despeses derivades de contractes de lloguer, serveis d'assessorament, subministraments i altres despeses vinculades directament a l'actual situació sanitària.

Els ajuts es concediran en règim de concurrència competitiva. Cap de les despeses imputables en aquesta convocatòria podrà pertànyer a conceptes considerats com a inversió. D'altra banda, l'import de la subvenció serà igual per a totes les persones beneficiàries, i tindrà un import únic de 500 euros.

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Súria.

Per a qualsevol consulta o comentari, les persones interessades es poden posar en contacte amb l'àrea municipal de Promoció Econòmica, en horari d'atenció al públic.
Arxivat a