Els actes de «La Marató» a Manresa recullen provisionalment 8.000 euros

Manresa per la Marató encara no ha comptabilitzat tots els actes que s'han realitzat durant la jornada

La Cursa de la Vida ha aplegat 400 participants
La Cursa de la Vida ha aplegat 400 participants | Manresa per la Marató
19 de desembre del 2021
Actualitzat el 20 de desembre a les 10:33h
Manresa per la Marató ha recaptat de forma provisional 8.000 euros entre els actes que s'han organitzat a la ciutat a favor de la jornada solidària de TV3 que aquest any anava destinada a la salut mental. Encara falta comptabilitzar alguns actes que no tindran dades definitives fins a dilluns al matí, com la fira de l'AFA de la Joviat o l'actuació infantil del Casal.

Cal tenir en compte també, que les samarretes solidàries del BAXI Manresa que s'havien de portar al Palau Blaugrana durant el partit contra el Barça, no s'han pogut oferir degut a que el partit s'ha ajornat pel positiu Covid de diversos membres de la primera plantilla manresana.

Tot i així, la Cursa de la Vida que s'ha celebrat aquest diumenge al Parc de l'Agulla ha estat d'èxit amb 400 participants, entre corredors, caminants i ciclistes. També han tingut molt bona acceptació els Clauers de la Taula de Salut Mental o la venda de xocolatines a la Fira de Santa Llúcia del passat cap de setmana o les butlletes Àpats i Tapes Marató. En el marc dels actes, també es va celebrar la xerrada amb Althaia o el partit del CE Manresa.