Dàmaris Gelabert farà el Cap d'Any infantil de Sant Fruitós

La tradicional festa de l'home dels nassos es viurà el dia 31 de desembre a les 11 del matí, al Pavelló municipal d'esports

Redacció
17 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:29h
Ja estan a la venda les entrades per la gran festa del Cap d'Any infantil a Sant Fruitós de Bages amb Dàmaris Gelabert i el seu espectacle Mou el cos.

La tradicional festa de l'home dels nassos a Sant Fruitós de Bages es viurà el divendres 31 de desembre a les 11 del matí, al Pavelló municipal d'esports.

Els nens i nenes nascuts els anys 2019, 2020 i 2021 tenen entrada gratuïta, els nascuts  partir del  2018 i anteriors podran comprar les entrades anticipades al preu de 3 euros al lloc web habitual.

Dàmaris Gelabert i la seva banda portaran a Sant Fruitós de Bages el seu espectacle Mou el cos, una proposta familiar a ritme de funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz. Amb un repertori basat en les seves cançons més populars i d'altres de noves en un format de luxe.

L'espectacle comptarà amb totes les mesures sanitàries i de prevenció vigents en aquell moment, i està previst fer-se amb el públic assegut.