El Galliner celebrarà diumenge el seu 26è aniversari al Kursaal

Amb l'espectacle "Fragile 2.0" i un reconeixement al teatre amateur

La celebració del Galliner es portarà a terme al Kursaal
La celebració del Galliner es portarà a terme al Kursaal | MEES
Redacció
16 de desembre del 2021
Actualitzat el 17 de desembre a les 10:43h
L’Associació Cultural El Galliner de Manresa farà 26 anys la vigília de Nadal i ho celebrarà aquest diumenge a les 6 de la tarda a la sala gran del Kursaal amb un espectacle de poesia visual Fragile 2.0 de LaBú Teatre, que anirà precedit per un acte de reconeixement al món del teatre amateur de la comarca. 

En aquest moment inicial de la festa del 26è aniversari d’El Galliner en què es farà un reconeixement a la tasca de les persones que estan o han estat implicats en el teatre amateur es llegirà un text commemoratiu i es projectarà un vídeo amb fotografies i programes d’espectacles que s’han portat a terme a diversos escenaris de Manresa al llarg del segle XX. L’acte es clourà amb un parlament de l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i es donarà pas a l’espectacle. Es preveu que entre el públic hi haurà almenys un centenar de persones que han dedicat part de la seva vida al teatre amateur, a les quals se’ls obsequiarà amb un diploma.

Fragile 2.0 és un delicat retrat de la fragilitat, la incomunicació, la desconnexió amb un mateix i amb l’altre, la violència i tot allò que ens porta a la corda fluixa de la vida. El moviment de dues persones i la seva vulnerabilitat; com l’habiten, la viuen per acceptar que forma part de seva essència. On anem quan ens desconnectem? Quan la fragilitat ens abraça, com és aquest espai a dins nostre? LaBú Teatre us convida a sentir, a reviure, a emocionar-vos, a perdre-us ... en aquesta fragilitat. Fragile 2.0 és la tercera producció de la companyia  LaBú Teatre, un espectacle on la deconstrucció del moviment i la poètica visual transporten a l’espectador a un estat de reflexió i llibertat.

Queden algunes invitacions disponibles que es poden descarregar a la web del Kursaal: https://kursaal.koobin.cat/aniversarigalliner o bé recollir a les taquilles, d’11h a 13h i de 18 h a 20 h.