Murs amb retrats per combatre l'estigma dels trastorns mentals, a Avinyó

La mostra, realitzada per Oriol Segon, està organitzada pe la Fundació Setba

Exemple de fotografies que aniran al mur
Exemple de fotografies que aniran al mur | Oriol Segon
Redacció
16 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:46h
La Fundació Setba organitza una enganxada fotogràfica participativa amb entitats de salut mental, alumnes de l'Institut Escola Barnola i associacions veïnals a Avinyó per La Marató de TV3

L'acció, que rep el nom de Posem cara a la salut mental, consisteix en l'enganxada d'uns 30 retrats a mida real del fotògraf Oriol Segon Torra de persones que conviuen amb trastorns mentals i que han participat en el projecte Natura és Cultura de la Fundació Setba. L'enganxada es farà en un mur del centre d'Avinyó, que serà de 40 metres de llarg per 1,50 metres d'alt.

Posem cara a la salut mental té per objectiu contribuir en el combat contra l'estigma de la salut mental i rep el suport de la Diputació de Barcelona, Capital Care, de l'Ajuntament d'Avinyó, de l'Institut Escola Barnola, entitats veïnals i centres de salut mental, el Servei de Rehabilitació comunitària de Salut Mental d'Althaia, el projecte Mosaic de Manresa, el Servei de Rehabilitació comunitària Sant Andreu de la Fundació Vidal i Barraquer i el centre de salut mental i addiccions de l'Hospital de Mataró. A més de l'empresa HP, qui s'ha encarregat de dur a terme les impressions. 

Per contribuir en la recaptació de fons per La Marató de TV3, la Fundació Setba posa a la venda a la seva pàgina web les llesques artístiques elaborades durant el projecte Natura és Cultura. Tots els diners recaptats aniran íntegrament per La Marató de TV3.