L'escola Riu d'Or de Santpedor confina quatre grups per coronavirus després de les queixes dels pares

Familiars dels alumnes afectats asseguren que els van fer confinar ells mateixos davant alumnes que havien donat positiu

Una aula buida
Una aula buida | ACN
16 de desembre del 2021
Actualitzat a les 12:16h
La directora de l'escola Riu d'Or de Santpedor, Laia Vall de Vilaramó, ha assegurat a NacióManresa que en el seu centre hi ha quatre classes confinades des de dimarts al migdia després d'haver detectat alguns alumnes contagiats amb el coronavirus. És dona el cas, però, que aquests quatre grups confinats no consten a la informació oficial i puntual que mostra el Departament d'Educació. Segons les dades del Departament, al Bages hi ha cinc grups confinats en centres de Navàs, Balsareny, Manresa i Mura, però no a Santpedor.

Familiars d'alumnes de l'escola Riu d'Or es queixaven dilluns que el centre no havia confinat els grups malgrat que el divendres anterior ja s'havien detectat alumnes que eres positius de coronavirus. "Davant la inacció d'Educació i de la direcció del centre, els familiars hem decidit confinar els nostres fills encara que no hi hagi cap posicionament formal", van assegurar dimarts al matí.

El centre, en tot cas, va decidir confinar els grups aquell mateix migdia. No és la primera vegada que les dades escolars no quadren amb les que tenen al Departament d'Educació.
Arxivat a