L'Artífex Market celebrarà aquest cap de setmana la seva primera edició Nadal

El mercat d'artesania, disseny i productes de proximitat portarà una vintena de parades a la plaça del Mercat de Puigmercadal de Manresa

L'Artífex Market torna amb una edició de Nadal
L'Artífex Market torna amb una edició de Nadal | Pere Fontanals
Redacció
16 de desembre del 2021
Actualitzat a les 9:21h
Aquests propers dissabte i diumenge, de 10 del matí a 9 del vespre, a la plaça del Mercat de Puigmercadal de Manresa s'hi podran trobar parades d'artesania, disseny i productes de proximitat a la primera edició de Nadal de l'Artífex Market

Durant tot el cap de setmana el sommelier Àngel de Wonderful Wines obsequiarà els visitants amb degustacions de vins, caves i licors, i per primera vegada a Manresa es podrà tastar vi calent elaborat amb la recepta original i la seva primera gerra commemorativa. També hi hauran lectures teatralitzades periòdiques dels contes de Cuentos de Luz durant tot el cap de setmana.

Dissabte a les 18h s'interpretaran nadales a càrrec dels Grallers de Sallent i seguidament de 19 a 20h hi haurà el tast Colors de Nadal a càrrec de la sommelier Anna Castillo.

Diumenge al matí, de 10 a 13.30h, els més petits podran participar d'una matinal de joc dirigida per Joc Juliu, i de 12 a 14h en Narcís Lupon farà el tast Amors de Vins posant fi al cap de setmana previ a Nadal.