Artés acull una exposició d'Oriol Rojo, format al Centre Ocupacional d'Ampans

Aquest dijous s'inaugurarà a l'Espai Expositiu Cal Sitges d'Artés "Més enllà dels colors"

L'artista manresà Oriol Rojo
L'artista manresà Oriol Rojo | Ampans
Redacció
16 de desembre del 2021
Actualitzat a les 8:50h
Aquest dijous a les 6 de la tarda s'inaugurarà a l'Espai Expositiu Cal Sitges d'Artés l'exposició Més enllà dels colors d'Oriol Rojo i Soler, un artista manresà nascut el 1991, que s'inicià en la pintura als tallers de L'Art de Viure del Centre Ocupacional d'Ampans. S'emmarca dins els actes de La Marató de TV3 d'enguany dedicada a la salut mental. L'exposició finalitzarà el 9 de gener.

La passió de Rojo per les formes i els colors el porta a pintar tot un recull d'obres amb la seva visió personal del món que l'envolta. La riquesa de la seva mirada l'empeny a fer unes creacions molt acolorides, sorprenents i belles. Els seus paisatges ens transporten a la vitalitat dels colors i l'originalitat de les formes. Una obra que permet viatjar al món dels somnis, on hi habiten éssers amb ànima, arribats d'un altre món. 

L'objectiu principal dels tallers de L'Art de viure és proporcionar els mitjans i les eines necessàries a les persones per descobrir i desenvolupar el seu talent artístic, potenciar-lo i posar-lo en valor dins la societat. Els artistes realitzen activitats tant individual com col·lectives, on experimenten, coneixen, es relacionen i s'expressen a través de l'art i creen obres amb un estil molt propi i personal.