El restaurant L'Ó de Món Sant Benet renova per 9è any consecutiu l'estrella Michelin

És l'únic restaurant del Bages amb aquest guardó

Part de l'equip del Restaurant L'Ò
Part de l'equip del Restaurant L'Ò | MSB
Redacció
15 de desembre del 2021
Actualitzat el 16 de desembre a les 9:38h
El restaurant L'Ó de Món Sant Benet ha rebut, per 9è any consecutiu, el reconeixement a la seva cuina i servei amb la renovació de la seva estrella Michelin, un guardó que el restaurant ostenta des del 2013, sota la direcció del gerent de Món Sant Benet, Ferran González i el lideratge del xef Ivan Margalef que compta amb la inestimable ajuda de la seva mà dreta Xavier Benito i la cap de sala i sommelier Irene Cozas. 

El restaurant gastronòmic L'Ó, situat a l'Hotel Món de Món Sant Benet, va obtenir l'any 2013 la seva primera estrella, convertint-se, fins el dia d'avui, en l'únic restaurant del Bages amb aquest guardó. La seva cuina es basa en la tradició i els productes de proximitat, però posant l'accent en tècniques d'avantguarda, una bona presentació i un bon servei. La voluntat del restaurant és fer una cuina de qualitat, propera i a l'abast del públic. Ambiciosa però connectada amb la gent. 

El manresà Jordi Cruz recupera una estrella
Per una altra part, l'Atempo del manresà Jordi Cruz ha estat l'única novetat catalana a les estrelles Michelin. El darrer restaurant obert pel xef de la capital del Bages ha recuperat l'estrella Michelin que havia perdut després de traslladar l'establiment, el juny passat, de La Fortalesa de Sant Julià de Ramis a Barcelona.