L'obra moderna dels Pastorets de Balsareny torna enguany

L'espectacle està ambientat en l'actualitat i els personatges són humanitzats

Els Pastorets de Balsareny tornaran a representar l'obra moderna de la passada temporada
Els Pastorets de Balsareny tornaran a representar l'obra moderna de la passada temporada | Alfred Selgas
Redacció
15 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:29h
Els Pastorets de Balsareny estan acabant de posar a punt el muntatge de l'obra Salut, pastors! (que falta ens fa!), amb dramatúrgia i direcció de Climent Ribera. La mateixa obra, moderna i trencadora, que es va escenificar la temporada passada i que va agradar als que la van poder veure, tot i que no va poder completar les representacions previstes a causa de les restriccions sanitàries.

És un espectacle contemporani, amb un subtext innovador, on els personatges tradicionals prenen vida en l'actualitat, deixant de banda els poders sobrenaturals; són del tot humanitzats i viuen els problemes de la gent del nostre temps. En el seu recorregut, els personatges faran un important viatge emocional, aprenent que és difícil i injust posar etiquetes de bons i dolents, ja que simplement existeixen les situacions i els camins per on decidim tirar.

L'obra, amb onze actors i una durada de 70 minuts, es presentarà, en doble sessió, els dies 25 de desembre de 2021 a les 6 de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre. Els dies 2, 9 i 16 de gener de 2022, a les 5 de la tarda i a les 7 del vespre.
La compra d'entrades es pot fer al següent enllaç, des de primers de desembre.  

El repartiment és el següent: modista, Mercè Soler; rovellona, Gemma Canals; Lluquet, Abel Fornell; Satanàs, Núria Gómez; Llucifer, Josep M. Soler; Miquel, Dúnia Fornell; Jeremies, David Trias; Marta, Txell Sorolla; Tramoia, Isidre Viu; Maria, Jana de Miguel; Gabriel, Mireia Trias; Dramatúrgia i Direcció, Climent Ribera.