Joan Dausà presenta el seu nou disc divendres al Kursaal amb les entrades exhaurides

"Ho tenim tot" és el quart àlbum del cantautor santfeliuenc

Joan Dausà
Joan Dausà | Promocional
Redacció
15 de desembre del 2021
Actualitzat a les 11:00h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 17 de desembre a les 20h, la presentació del nou disc de Joan Dausà, Ho tenim tot, i ho farà amb les entrades exhaurides des de fa setmanes. 

Joan Dausà  torna al Kursaal per quarta vegada i amb un nou disc sota el braç. 
Ho tenim tot és el quart àlbum d'estudi del cantautor santfeliuenc Joan Dausà i és molt Joan Dausà. Es tracta d'una nova immersió en el seu imaginari plenament reconeixible, en el qual l'emoció i l'optimisme es donen la mà, aquest cop amb més cançons lluminoses i plenes d'èpica que prometen uns directes d'alt voltatge. 

El seu caràcter reflexiu i alegre traspua a cadascun dels onze temes, que esdevenen una sortida d'emergència després de l'època fosca de la pandèmia. I encara un darrer clam: ho tenim tot per ser feliços, una plantofada d'aire fresc que dona la perspectiva dels anys, dels quals Dausà no s'escapa en aquest disc, en què es prova a si mateix amb dos temes en castellà. 

Després de Manresa la gira del disc Ho tenim tot seguirà amb concerts a Barcelona, Granollers, Vic i Madrid

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb l'ús de mascareta durant tota la funció, gel hidroalcohòlic i sortida esglaonada de la sala.