Koala's organitza la cronoescalada pirata Montserrat - Sant Jeroni

La cursa, que tindrà lloc dissabte, permetrà arribar al punt més alt del massis

Raül Racero
25 de febrer del 2010
576_1267115866perfil-crono-muntanya
576_1267115866perfil-crono-muntanya

Perfil de la cronoescalada. Koala's team

Dissabte a partir de les 9 del matí es disputarà la segona prova del circuit català de Cronoescalades pirates organitzat pels Koala's Team. La pujada serà de 7.32 kilòmetres amb un desnivell positiu de 1080 metres. El repte pels millors serà baixar de l'hora.

L'itinerari s'iniciarà a Monistrol (plaça de la Font gran) i ressegueix la part final de la mítica travessa Matagalls- Montserrat fins al Monestir. L'atac a Sant Jeroni es realitza per les escales  i el camí vell de Sant Jeroni passant pel Pas dels Francesos, la Plaça Santa Anna i el Pla dels Ocells fins arribar a l'ermita, on només mancarà coronar el cim.

La trobada no és competitiva però no hi haurà treva entre els participants. La inscripció és gratuïta i es podrà fer fins divendres a la tarda omplint el següent formulari. Els participants prendran la sortida de manera individual i cada minut, tal i com es va fer a la Cronoescalada pirata en Ruta del passat 29 de gener. Abans però, sortirà el contingent de caminaires.

A hores d'ara hi ha 32 corredors confirmats però se n'esperen una quarantena de tots els nivells. El màxim favorit a assolir el millor temps és l'imparable Jaume Folguera però haurà d'anar de marcar de prop a Xavier Martorell, que vindrà amb la moral carregada després d'enllaçar bones setmanes d'entrenaments salvatges.

Hi haurà algunes sorpreses marca de la casa. Més informació a www.koalasteam.com.