Sant Fruitós estrena Mercat de Nadal sota el Cobert de la Màquina de Batre

Durant aquest cap de setmana i el pròxim el cobert s'omple de comerç local, productes artesans, gastronomia, música, actes tradicionals i propostes nadalenques

Gent passejant pel Mercat de Nadal de Sant Fruitós
Gent passejant pel Mercat de Nadal de Sant Fruitós | Aina Font Torra
Redacció
11 de desembre del 2021
Actualitzat a les 19:27h
Sant Fruitós de Bages viu aquest cap de setmana l'estrena del seu primer Mercat de Nadal, que encara es podrà gaudir diumenge i el proper cap de setmana sota el Cobert de la Màquina de Batre. Durant aquests dies es podrà veure comerç local, productes artesans, gastronomia, música, actes tradicionals i propostes nadalenques a Sant Fruitós.

La plaça Onze de Setembre ha transportat als assistents als mercats tradicionals de Nadal Centreeuropeus amb una vintena de parades de fusta dissenyades per a l'ocasió, llums i decoració nadalenca, i tot plegat presidit per un arbre de Nadal que llueix al bell mig del Cobert.

En aquest màgic escenari, els visitants han pogut comprar productes del comerç local i d'artesania mentre gaudien de diferents propostes gastronòmiques com vi calent, xocolata desfeta o crepes.

L'oferta s'ha completat amb tallers infantils, danses, música, concerts,... que es porten a terme al voltant del majestuós arbre nadalenc. Els més petits de la casa han trobat en aquest espai l'escenari ideal per poder entregar les seves cartes al patge reial.

Aquest primer mercat de Nadal al municipi neix com una iniciativa conjunta entre l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l'Associació de Comerciants, Sant Fruitós Comerç Actiu, per tal d'oferir una proposta de comerç de proximitat de qualitat durant les festes nadalenques, tant pels veïns i veïnes com pels visitants de la resta de la comarca.