Els Trullols de Manresa acollirà diumenge la seva vuitena Festa Infantil

Hi haurà màgia, espectacles, inflables i els establiments oferiran promocions

Torna la Festa Infantil als Trullols Parc
Torna la Festa Infantil als Trullols Parc | AE Trullols
Redacció
10 de desembre del 2021
Actualitzat a les 11:36h
L'Associació d'Empresaris d'Els Trullols Parc, amb el suport dels establiments associats, organitza el diumenge 12 de desembre, la vuitena edició de la Festa Infantil Trullols Parc. Una matinal d'activitats infantils per a gaudir en família, totalment gratuïtes.

El diumenge, al recinte exterior dels multicinemes Bages Centre, a partir de les 11 del matí i fins a les 2 del migdia hi haurà inflables, pinta cares, jocs tradicionals del CAE i personatges Disney.

Serà a les 11 hores, quan en Màgic Pol oferirà l'espectacle de màgia Polifacètic 2.0. Seguidament en Pep Callau i Els Pepsicolen seran a l'escenari amb el seu espectacle Terrabastall de Nadal que garanteix la màxima diversió a tota la mainada. 

Durant tot el matí hi haurà coca i xocolata calenta per a tothom. També es celebrarà un sorteig, amb la col·laboració de Carrefour, on es repartiran bicicletes, tauletes i altaveus portàtils. 

L'Associació, en línia amb els objectius de desenvolupament sostenible, convida a que tots els assistents portin una tassa i cullera, per minimitzar la generació de residus.

Durant la jornada de diumenge, els establiments associats de restauració i oci, col·laboren oferint promocions gaudir d'un àpat en família o d'una tarda al cinema a un preu reduït.