L'obra «Canto jo i la muntanya balla» exhaureix les entrades al Kursaal

L'espectacle, basat en la novel·la d'èxit d'Irene Solà, es podrà veure en dues funcions, dissabte a les vuit del vespre i diumenge a les sis de la tarda

Canto jo i la muntanya balla, tanca el cap de setmana al Kursaal amb les entrades exhaurides.
Canto jo i la muntanya balla, tanca el cap de setmana al Kursaal amb les entrades exhaurides. | Promocional
Redacció
10 de desembre del 2021
Actualitzat a les 11:23h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest cap de setmana (dissabte a les 8 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda) el tancament de la gira de l'obra Canto jo i la muntanya balla, basada en la novel·la homònima d'Irene Solà, en una producció de la Perla 29 que ja ha exhaurit totes les entrades.

El muntatge, dirigit per Guillem Albà i Joan Arqué, dramatúrgia de Clàudia Cedó i música de Judit Neddermann, porta a escena un text màgic on el públic podrà veure un híbrid de teatre de gest, text i música en directe. Un espectacle interpretat per Laura Aubert, Diego Lorca, Anna Sahun, Ireneu Tranis, Caterina Tugores i Amaia Miranda.

A Canto jo i la muntanya balla prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d'aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d'alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius.

L'espectacle, que es va estrenar el passat mes de febrer a la Biblioteca de Catalunya, arriba a Manresa després d'una extensa gira per Catalunya i haver estat la gran guanyadora de l'última edició dels Premis butaca amb 8 guardons.