Monistrol de Montserrat tindrà Mercat de Nadal aquest cap de setmana

A banda de les paradetes, la programació inclou música, cultura popular i activitats solidàries

El Mercat de Nadal tornarà a Monistrol de Montserrat
El Mercat de Nadal tornarà a Monistrol de Montserrat | Arxiu
Redacció
10 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:07h
Monistrol de Montserrat tornarà a tenir aquest cap de setmana el seu Mercat de Nadal amb una agenda plena d'activitats. A banda de les paradetes, el programa inclou activitats a favor de la Marató de TV3, música i cultura popular.

Tots dos dies hi haurà la Tómbola a favor de la Marató de TV3 amb parada de Mercat Solidari i Llumeneta per als premis especials. Dissabte, de les 10 del matí a les 2 del migdia es podrà donar sang a l'Espai Joan Carles i Amat. També durant tot el cap de setmana es podrà participar a la campanya de la Creu Roja de recollida de joguines noves, no bèl·liques ni sexistes, per a infants de 0 a 12 anys.

Dissabte a les 12 del migdia, l'associació Joan Carles i Amat oferirà un concert de guitarres i lectura d'aforismes a la plaça de la Font Gran. En el mateix escenari, l'Orfeó Monistrolenc oferirà dues actuacions a les 5 i a les 6 de la tarda del mateix dissabte. A les 6 de la tarda, també a la plaça de la Font Gran, hi haurà l'Arbre dels Desitjos.

A partir de les 6 de la tarda i fins a les 8 del vespre, hi haurà una cercavila de gralles i nadales al casc antic a càrrec dels Grallers de Monistrol. A 2/4 de 7 de la tarda, a la plaça de la Font Gran, els Tabalers de la colla de Diables Els Tronats oferiran la seva actuació.

Diumenge serà el torn del Caga-Tió popular a càrrec de Patrick Martínez, d'11 a 12 del migdia a la plaça de la Font Gran. A partir de les 12, el cor Harmonis farà una cantada de nadales i tot seguit, els alumnes de l'Escola de Música de Sant Vicenç i de les escoles de Monistrol oferiran un concert de guitarres amb lectura d'aforismes.

A la tarda arribarà el Joc del Tió, un joc de proves, pistes i enigmes per a tots els públics que començarà a les 4 de la tarda. A 2/4 de 5, Aïda Puig narrarà el conte familiar La cartera reial Melina. Finalitzarà el programa la xerrada El Nadal, una cruïlla de tradicions i narracions, a càrrec de mossèn Ramon Maria Bosch. Serà a les 6 de la tarda al Casal Cultural de Can Gibert.