El Teatre Conservatori acollirà divendres l'obra musical «Barcelona 24h»

És una comèdia romàntica i a ritme de musical ambientada a Barcelona

«Barcelona 24h» arribarà divendres al Teatre Conservatori
«Barcelona 24h» arribarà divendres al Teatre Conservatori | Promocional
Redacció
09 de desembre del 2021
Actualitzat a les 12:55h
Aquest divendres a les 8 del vespre arribarà al Teatre Conservatori l'espectacle Barcelona 24h de Pau Barbarà Mir; amb direcció de Marc Flynn, protagonitzada per Jaume Casals, Mireia Òrrit, Àlex Sanz i Anna Piqué; un muntatge amb el qual es tanca la temporada del cicle Platea Jove de Manresa.

L'espectacle Barcelona 24h segueix la vida de quatre joves que es creuaran, s'enfrontaran i s'enamoraran a la ciutat de Barcelona. A l'obra, una fotògrafa que ho ha deixat amb la seva parella coincideix a l'Apolo amb un noi romàntic obsessionat amb les pel·lícules del Hugh Grant. Una pija de Sarrià decideix independitzar-se i buscar pis per sota de la Diagonal, mentre un noi ambiciós que només pensa en la feina decideix fer una pausa per comprar un Kinder Bueno al paki 24h de sota l'oficina. Cap d'ells pot imaginar-se que, ni que sigui per un instant, tot serà possible en aquesta ciutat.

Les entrades per veure Barcelona 24h tenen un preu de 5 euros i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per internet o el mateix dia de la funció una hora abans a la taquilla del Teatre Conservatori.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb l'ús de mascareta durant tota la funció, gel hidroalcohòlic i sortida esglaonada de la sala.