El Pessebre Vivent del Pont Llarg de Manresa fa pública la imatge del cartell de l'edició de 2021

S'ha fet a partir de la imatge guanyadora del Premi de Fotografia de 2019, obra de Jordi Preñanosa

Jordi Preñanosa, segon per la dreta, recollint el Premi de Fotografia
Jordi Preñanosa, segon per la dreta, recollint el Premi de Fotografia | PVPLL
Redacció
08 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:13h
Com cada any, el Pessebre Vivent del Pont Llarg de Manresa ha fet públic el guanyador del premi de fotografia que fa des del 2015 amb una gran participació. Es tracta del Premi de Fotografia de qualsevol de les escenes que es poden veure durant el recorregut del Pessebre. 

L'entrega del Premi va tenir lloc a l'Espai Gastronòmic del Kursaal. El guanyador del Concurs de fotografia va ser Jordi Preñanosa amb una fotografia de l'establia de l'edició 2019, ja que l'any passat no hi va haver celebració del pessebre sota l'aqüeducte del Pont Llarg degut a les restriccions marcades per la pandèmia. 

Abril Planas, Martí Carbonell, Ivet Peiron i Toni Oliveras, hereus i pubilles del Pessebre Vivent i Caramelles del Pont Llarg 2021, van fer entrega del diploma acreditatiu del 1r Premi. Aquesta va ser la seva 2a actuació pública com a representants del Pessebre ja que ja van fer la seva presentació oficial amb la primera sortida de Pubillatge de la Festa Major. 

D'entre totes les fotos presentades sobre l'edició del Pessebre del 2019 i que es van fer arribar a l'organització, se n'ha triat la guanyadora que formarà part del cartell de l'edició del 2021 i el seu autor va ser premiat amb un àpat per a dues persones al Restaurant Espai Gastronòmic del Kursaal, gentilesa de Jordi Ruíz, qui regenta el prestigiós restaurant del Teatre Kursaal. En Josep Tardà, representant el restaurant Kursaal, i el pubillatge del Pessebre van fer entrega del guardó i diploma junt amb unes entrades per tal que visiti la propera edició del Pessebre Vivent del Pont Llarg que se celebrarà el proper 26 de desembre. 

Amb l'entrega del Premi de Fotografia, cada any es fa públic el cartell que lluirà el Pessebre en cada edició i que sempre representa escenes singulars del seu variat recorregut.