La 28a Fira de l'Estany arriba per la Puríssima

El poble del Moianès celebrarà aquest dimecres el gruix d'actes

L'Estany
L'Estany | Arxiu
Redacció
07 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:52h
L'Estany celebrarà aquest dimecres, dia de la Puríssima, la 28a edició de la seva Fira, amb el gruix important d'actes de la celebració. Aquest diumenge i dilluns ja s'han portat a terme alguns actes previs.

De les 9 del matí a les 2 del migdia, tindrà lloc la Fira d'Artesans i el Concurs de pintura ràpida, que celebra 50 anys. A les 10 del matí, i fins a l'1 del migdia, restarà oberta l'exposició col·lectiva 7 Mirades 7 a la sala polivalent de la Casa de Cultura. En el mateix horari també s'exposaran, al sobreclaustre del Monestir, les obres premiades en edicions anteriors del Concurs de pintura ràpida. El claustre del Monestir de Santa Maria de l'Estany tindrà matinal de portes obertes.

A la zona esportiva hi haurà campionat de paintball. Al carrer Dr. Vilardell, hi haurà jocs gegants de fusta. Al carrer de l'Esport i de l'Escola arribaran vehicles dels diversos cossos policials i d'emergències. També hi haurà tirada de bitlles catalanes a la Pista Vella, trobada de plaques de cava a la plaça Major i visita al claustre del Monestir en realitat virtual al Centre de Visitants.

De 12 a 1 del migdia, se servirà Escudella de Castellterçol a 1 euro el bol a favor de la Marató de TV3. A 3/4 de 2 del migdia es llegirà el veredicte del concurs de Pintura ràpida a la plaça del Monestir, i ja a la tarda, a 2/4 de 7, al Local Social Cine, hi haurà ball de Fira amb el Duet Ària.