El BAXI Manresa viatja a Polònia amb la feina feta de fa dies

Els bagencs no pensen relaxar-se malgrat la poca transcendència del partit contra l'Stall Ostrow

Ismael Bako esmaixa davant l’Stall Ostrow al partit de la primera volta
Ismael Bako esmaixa davant l’Stall Ostrow al partit de la primera volta | BCL
06 de desembre del 2021
Actualitzat a les 18:28h
El BAXI Manresa reprèn la seva participació a la Basketball Champions League amb un duel intranscendent de cara a la classificació contra l'Stall Ostrow (dimarts, 18.30h. Esport3 i DAZN) ja que els bagencs ja fa dies que es van assegurar la seva presència a la segona fase de grups. El principal inconvenient és un llarg viatge que arriba només dos dies després d'un intens duel contra el Tenerife i en una setmana en què el club manresà també haurà de desplaçar-se a Las Palmas en un partit que serà força més important.

Caldrà veure quina serà la gestió que Pedro Martínez fa de la seva plantilla. Si juga el partit com un més i tots els jugadors tenen el minutatge habitual o, si per contra, els jugadors menys habituals augmenten la seva presència i els que juguen menys gaudeixen de més estona a la pista. Dissabte, després de la victòria contra el Lenovo Tenerife, Pedro Martínez va comentar que en cas que tinguessin clar qui seria el jugador descartat el club es plantejaria no fer-lo viatjar a Polònia per estalviar-li un desplaçament que no és massa còmode. De moment, el BAXI Manresa no ha facilitat cap informació al respecte. 

L'Stall Osrown es jugarà la classificació en les dues jornades que queden per acabar la primera fase de la Basketball Champions League. Els polonesos són tercers del seu grup i en aquests moments jugarien el play-in. Tenen el bàsquet average guanyat contra el Hapoel Jerusalem i estan a una victòria del Pinar Karsiyaka que és segon. Per tant, les dues properes jornades són clau per decidir la sort europea de l'actual líder de la lliga de Polònia.  

A la primera volta, Michael Young es va mostrar com el jugador més destacat de l'Stall Ostrow amb 16 punts. El van seguir Denzel Anderson i James Palmer amb 14 mentre que Kobi Simmons, màxim anotador en el darrer partit de lliga, en va fer 12. 
Arxivat a