Sant Joan de Vilatorrada renova les pistes de tenis i les adequa als temps actuals

Amb aquestes millores l'Ajuntament ha intentat donar resposta a la majoria de les reclamacions

L'Ajuntament de Sant Joan renova les instal·lacions de la Zona Esportiva.
L'Ajuntament de Sant Joan renova les instal·lacions de la Zona Esportiva. | Fabià Cordoba
Redacció
05 de desembre del 2021
Actualitzat a les 22:44h
L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha finalitzat les obres de renovació de les pistes de tenis del municipi, situades a la Zona Esportiva. Concretament, s'ha canviat el paviment de les tres pistes de tenis, amb diferents capes de resines bituminoses, amb un acabat de color blau adequat a les pistes de tenis dels temps actuals.

A més, s'ha dut a terme la instal·lació de tanques noves que també suposen una millora respecte als tancaments anteriors, tant en l'aspecte estètic com funcional (connexió entre les pistes). "La renovació de les pistes de tenis no és l'única millora als equipaments esportius que ha posat en marxa l'Ajuntament", explica el regidor d'esports Adrià Clotet. Al Pavelló s'ha canviat la il·luminació, substituint les làmpades actuals LED, com a mesura d'estalvi energètic. S'han substituït les canonades d'aigua i les "carxofes" de les dutxes, com a mesura de seguretat. Ja ha començat la reparació de la coberta plana i la substitució de claraboies per tal d'eliminar les filtracions d'aigua a les pistes d'esquaix.

A la pista exterior coberta s'ha dut a terme la instal·lació d'una xarxa de niló antiaus per tal d'evitar la brutícia dels excrements. Resta pendent la col·locació d'unes proteccions a les columnes, la renovació del sistema de recollida i evacuació d'aigües pluvials i pintar la façana.

"Amb totes aquestes actuacions de millora, intentem donar resposta a la majoria de reclamacions que els últims anys havien expressat els clubs que utilitzen aquestes instal·lacions, afirma el regidor d'Esports, Adrià Clotet. 

El regidor d'Esports ha volgut "agrair la implicació de les tècniques i tècnics dels Serveis Territorials de l'Ajuntament, sense elles totes aquestes millores no serien possibles".