Fotografia

Manresa estrena «Visions del Centre Històric» al Mercat de Puigmercadal

La mostra, presenta una mirada renovada sobre les realitats d'aquesta zona de la ciutat, a càrrec dels artistes Eva Bozzo, Genís Sáez i Joan Orriols

per NacióManresa, 5 de desembre de 2021 a les 22:22 |
S'estrena al Mercat Puigmercadal l'exposició fotografica Visions del Centre Històric | AjM
El Mercat del Puigmercadal va celebrar el divendres l'acte d'estrena de l'exposició fotogràfica Visions del Centre Històric, una mostra fotogràfica d'Eva Bozzo, Genís Sáez i Joan Orriols, tres artistes vinculats al món de la imatge que, de forma professional o aficionada, han fixat la seva mirada íntima i personal dels carrers i espais que formen part del Centre Històric de Manresa.

L'acte d'estrena es va fer amb la presència de la regidora el Centre Històric, Claudina Relat; la regidora d'Indústria, Comerç i Activitats, Núria Masgrau, i dos dels artistes, Joan Orriols i Genís Sáez.


L'exposició, situada a la zona de degustació del mercat, es podrà gaudir en horari d'obertura del mercat municipal: de dilluns a dijous de 8 del matí a 2 del migdia; divendres de 8 del matí a 8 del vespre; i dissabte, de 8 del matí a 3 del migdia.

Aquest és el segon any que s'ofereix una proposta cultural en aquest espai expositiu de l'equipament comercial d'alimentació. El projecte va néixer l'any passat, impulsat per la regidoria del Centre Històric, amb la voluntat d'oferir més incentius, en aquest cas culturals, tant a la clientela del mercat com a la ciutadania de Manresa.


L'exposició de 2020 es va dedicar al projecte de La Canal, un espai obert, de trobada, d'intercanvi i de suport mutu situat a la Baixada dels Drets.

 

Participació