El CE Manresa s'abona a les victòries i derrota la Guineueta (0-3)

Els manresans decideixen el partit en una bona segona part

Pau Darbra celebra el segon gol del CE Manresa
Pau Darbra celebra el segon gol del CE Manresa | CEM
05 de desembre del 2021
Actualitzat a les 22:13h
El CE Manresa ha aconseguir la seva segona victòria consecutiva i sembla deixar els empats -fins a 4 seguits i amb el record de la temporada passada- a banda. En aquesta ocasió els manresans s'han imposat a domicili a l'EE Guineueta per 0-3 en un camp petit, fred i dur en què han marcat tots tres gols a la segona part.

Durant la primera part del partit, el CE Manresa ha tingut les oportunitats més clares, amb ocasions de Noah i Aleix, tot i que els locals han intentat sort amb xuts llunyans que ha resolt Pulido.

La segona part ha començat amb el partit de cara per al CE Manresa. Al minut 46 Putxi ha rematat a la xarxa de forma impecable una pilota centrada des del córner per Pau Darbra. Al minut 63 els àr4bitres han anul·lat correctament un gol a la Guineueta en el qual Godbless ha rematat amb les mans i ha vist la targeta groga. Tres minuts més tard ha estat Pau Darbra qui ha vist porteria després de rematar una centrada de Biel.

Al minut 73 ha estat el propi Biel qui, en un contraatac, ha xutat fregant el pal. A les acaballes del partit ha arribat el gol definitiu manresà amb un xut creuat de Nil Garrido des de fora l'àrea. El marcador encara s'hauria pogut ampliar més al minut 90 amb una doble ocasió manresana de Biel, que ha acabat a córner, i posteriorment Putxi ha obligat a lluir-se al porter local.

El partit també ha servit per acomiadar el segon entrenador del CE Manresa, Ion Doros, que marxa al Japó per motius professionals.