L'encesa de llums estrena la programació de Nadal a Sant Vicenç

Un espectacle de Jordi Callau va donar el tret de sortida als actes de les festes al municipi

Sant Vicenç de Castellet estrena la programació de Nadal.
Sant Vicenç de Castellet estrena la programació de Nadal. | AjSVC
Redacció
05 de desembre del 2021
Actualitzat a les 22:43h
Els nens i nenes de Sant Vicenç de Castellet van gaudir el 2 de desembre a la tarda de l'espectacle Contes de la llum de Nadal protagonitzat per Jordi Callau, que va donar el tret de sortida a la programació de Nadal al municipi. L'encesa de llums va ser el primer acte d'una oferta d'activitats que recupera la Fira de Nadal, potencia La fàbrica de les il·lusions i el tradicional Cagatió i tornarà a tenir Cavalcada de Reis.

La Fira de Nadal tornarà el 19 de desembre als carrers i places del nucli urbà amb una oferta de parades d'artesania, alimentació i decoració. A la tarda, el protagonisme serà per al Cagatió amb la proposta Les sals del Mar que amenitzarà una jornada que prepara la Colla de Geganters.

La fàbrica de les il·lusions es trasllada a la sala polivalent de l'Escola FEDAC els dies 29 i 30 de desembre i 3 de gener en què els infants podran entregar les cartes al Carter Reial Zahir i veure la preparació de la nit del 5 de gener. El Parc de Nadal tornarà al Pavelló d'Esports amb entrada gratuïta i inflables, tallers i la proposta Animalada de la Cia. Katakrac. En paral·lel, Els Pastorets de Sant Vicenç de Castellet que preparen des de l'Associació Musical Castellet es podran veure els dies 2 i 6 de gener.

Festa de Cap d'Any
La regidoria de Cultura també prepara els detalls de la nit de Cap d'Any amb unes campanades des de l'esplanada de l'IES Castellet i la Festa de Cap d'Any amb La Tropical + DJ al Pavelló d'Esports.