Pedro Martínez critica l'arbitratge rebut tot i el triomf

Txus Vidorreta ha vist un partit anivellat i jugat de menys a més

Pedro Martínez ha criticat amb duresa l’arbitratge que ha rebut el BAXI Manresa
Pedro Martínez ha criticat amb duresa l’arbitratge que ha rebut el BAXI Manresa | Manel Mas
05 de desembre del 2021
Actualitzat a les 9:24h
Pedro Martínez, tècnic del BAXI Manresa, ha marxat content i "emprenyat" a la vegada després que el seu equip derrotés el Lenovo Tenerife. L'entrenador ha explicat que el seu equip ha hagut de guanyar el partit dos cops i que en cap cas s'hagués hagut d'arribar a la pròrroga. En aquest sentit, ha negat que Dani Pérez cometés personal sobre Sasu Salin al darrer segon de partit. La sort ha comportat una errada de l'escorta finès que ha propiciat un temps extra. Aquesta acció no ha estat la única que tret de polleguera al tècnic barceloní, que s'ha queixat de la diferència de criteri a un cantó i a un altre. Pedro Martínez ha comentat que preferia queixar-se un dia que el seu equip havia resultat vencedor.

Dani Garcia va assumint cada dia més protagonisme. L'entrenador de l'equip bagenc s'alegra del bon rendiment del mataroní i diu que mereix que les coses li surtin bé. "Té molt bona mentalitat i quan no juga ve a entrenar al màxim", explica. Però també s'ha alegrat de la cistella final de Dani Pérez. "S'ha de ser molt fort mentalment per fer el tir guanyador", valorava Pedro Martínez. 

Txus Vidorreta ha vist un partit anivellat i jugat de menys a més
L'entrenador del Lenovo Tenerife, Txus Vidorreta, ha començat felicitant el BAXI Manresa per la seva victòria en un partit que els dos equips han anat de menys a més i en què han acusat la pèrdua de ritme per culpa de les finestres FIBA. El basc ha destacat l'esperit de supervivència dels seus jugadors quan pitjor estaven les coses i ha lamentat l'errada final de Salin. 

Com a aspecte positiu ha destacat que després del retorn a la competició, el seu equip està millor que al començament de temporada on van perdre a Lugo. 

Arxivat a