Pau Vallvé presentarà divendres al teatre Conservatori el seu nou disc «La vida és ara»

Es tracta d'un dels músics més reconeguts de l’escena independent de casa nostra

El cantant Pau Vallvé
El cantant Pau Vallvé | Promocional
Redacció
02 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:09h
Aquest divendres, 3 de desembre a les 8 del vespre, arribarà al teatre Conservatori de Manresa Pau Vallvé amb el seu 17è disc, titulat La vida és ara. La presentació del nou treball de Pau Vallvé al Conservatori de Manresa serà una de les últimes parades de la gira, que acabarà aquest desembre amb dos concerts a l'Auditori de Barcelona.

El disc parla d'algú que ha arribat finalment a ser feliç i de cop se n'adona. D'algú que poc a poc ha aconseguit despendre's de tots els tics que l'encallaven i finalment pot fer un disc sense cridar, sense drames i cantant-te a l'orella que la vida és ara, que mori l'odi, i que, ens agradi o no, som com troncs baixant pel riu. Que mai més vol estar enfadat i que se n'adona que haver arribat aquí deu voler dir que s'ha fet gran.

Les entrades per poder gaudir del concert de Pau Vallvé tenen un preu de 15€ i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, o per internet.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb l'ús de mascareta durant tota la funció, gel hidroalcohòlic i sortida esglaonada de la sala. L'aforament ja és del 100%.