Mario Casas torna a Manresa per al rodatge de l'«spin-off» de «Bird Box»

Alex i David Pastor dirigeixen aquesta pel·lícula paral·lela al gran èxit de Netflix protagonitzat per Sandra Bullock

Mario Casas rodarà escenes de «Bird Box» a Manresa
Mario Casas rodarà escenes de «Bird Box» a Manresa | Arxiu
Redacció
02 de desembre del 2021
Actualitzat a les 15:09h
Manresa continua el seu idil·li amb el cinema i només una setmana després que Liam Neeson filmés al Maïami algunes seqüències de la pel·lícula independent Marlowe, Mario Casas serà, de nou -després d'El Inocente-, fins al 10 de desembre a la capital del Bages rodant Bird Box, un spìn-off de la pel·lícula que a Espanya es va traduir com A ciegas de Netflix, i que va ser protagonitzada per Sandra Bullock, que està dirigit per Alex i David Pastor.

En aquest cas, però, la pel·lícula es rodarà en espais interiors i no tindrà la visibilitat que va tenir el rodatge de fa una setmana. El proper dilluns 6 i dimarts 7 de desembre de les 7h a les 17.30h, hi haurà afectacions a la mobilitat a diversos vials entorn la plaça Fius i Palà i la Baixada de la Seu.

En el moment del rodatge es realitzaran talls de trànsit puntuals de vehicles i vianants al carrer Sant Domènec, plaça Fius i Palà i baixada de la Seu; i reserves d'estacionament per a vehicles tècnics al carrer Jaume I, carrer Mestre Blanc, Muralla Sant Domènec, plaça del Mercat, plaça Fius i Palà, Baixada de la Seu i Parc de la Seu.