La Camerata Bacasis farà un concert al carrer acompanyant Ampans

Amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual

La Camerata Bacasis acompanyarà Ampans el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual
La Camerata Bacasis acompanyarà Ampans el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual | Promocional
Redacció
02 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:03h
Aquest divendres Ampans celebrarà el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual amb un concert al carrer ofert per la prestigiosa formació de joves Camerata Bacasis, que ha preparat un repertori especial per reivindicar els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

El concert començarà a les 6 de la tarda a la plaça de Crist Rei de Manresa, amb la formació al complet interpretant diversos temes. D'entre els cicles de cançons hi haurà nadales, aprofitant l'arribada de l'hivern i la proximitat de les festes. 

Ampans ha celebrat tradicionalment el Concert de Nadal al teatre Kursaal però, arran de la Covid, el darrer any no va poder organitzar aquesta cita tan màgica. Enguany, però, ha volgut portar la música al carrer i ho farà aquest divendres de la mà de la formació bagenca, que va oferir a l'entitat la seva col·laboració de forma voluntària i solidària. 

Durant el concert, diverses persones usuàries de la fundació Ampans participaran a l'acte desplegant una pancarta per celebrar la data del 3 de desembre. Es llegirà un manifest que han preparat per a l'ocasió, per agrair a la ciutat el seu compromís amb les persones. 

Ampans, que a les acaballes d'aquest any està acompanyant més de 3.000 persones, tanca un any en el que ha posat en marxa un nou equipament per a infants i joves amb discapacitat intel·lectual i autisme d'altes necessitats a Sant Fruitós de Bages, ha engegat un nou centre ocupacional a Sant Vicenç de Castellet i ha acompanyat a prop de 200 persones en la seva inserció a l'empresa ordinària.