El restaurant Maïami de Manresa s'adhereix a la campanya Aquí sí, Fruita i salut

Es tracta d'una iniciativa que reconeix als establiments i comerços que contribueixen en l'oferta de fruita a punt per consumir

Lliurament de l'acreditació Aquí sí, Fruita i salut al restaurant Maïami
Lliurament de l'acreditació Aquí sí, Fruita i salut al restaurant Maïami | ASPCAT
Redacció
01 de desembre del 2021
Actualitzat a les 12:08h
L'Agència de Salut Pública ha fet entrega de l'adhesió a la campanya Aquí sí. Fruita i salut al responsable del restaurant Maïami. És l'últim establiment de la Regió Sanitària Catalunya Central a adherir-se a la campanya que compta amb un total de 24 establiments de restauració i comerços adherits. Només aquest any ja han sol·licitat la seva adhesió a aquesta iniciativa 7 establiments que tenen en comú la seva voluntat de promoure una alimentació saludable i posen a disposició de la seva clientela fruita fresca a punt de consumir.

El restaurant Maïami, a més de participar en la campanya, ja disposa de l'acreditació Amed des de 2018, i aquest any se li ha renovat. El grup DIESA, empresa que gestiona aquest restaurant, també porta la gestió d'un altre establiment que també ha renovat, aquest novembre, la seva acreditació: La cafeteria Breicafè és establiment Amed des de 2013 i fa tres anys ja es va adherir a l'Aquí sí. Fruita i Salut, gràcies a la seva oferta de fruita a punt per consumir que ofereix als seus clients.

Aquest any, com a novetat a la Catalunya Central, s'ofereix un fulletó amb informació i consells sobre hàbits saludables relacionats amb una vida activa i saludable. Aquest fulletó estarà a l'abast dels clients en un lloc accessible. Disposa d'una sèrie de QR que dirigeixen a tests on l'usuari pot valorar si està portant una vida activa i una alimentació mediterrània. En un altre enllaç de la infografia es poden consultar les rutes saludables de què disposa el municipi, i també, l'accés directe a l'última guia que ha editat l'ASPCAT en relació a la guia petits Canvis per menjar millor.